Velkommen til vår store lille rideskole!!
Gamle Snøqudlur`s Rytterskole 

Snøqudlur er den aller første hesten vi hadde, og han er grunnen til at vi i dag driver rideskole! 

GAMLE SNØQUDLUR`S RYTTERSKOLE:

Rideskolen vår er ikke den største, og den er litt annerledes enn en vanlig rideskole:

  • Hos oss får du egen fast hest hele året. 
  • Denne hesten steller du selv, og passer den som din egen hest den/de dagen(e) du er i stallen. Det betyr at du både saler på, rir, gjør stallarbeid, pusser utstyr og ordner til det hesten din trenger hver gang du er i stallen, tilpasset alder og nivå.
  • Alt får du opplæring i, slik at du en dag kan ha din egen hest!
  • Rideskolen er delt inn i ulike kurser alt etter hva du kan og hva du har lyst å lære, og den inkluderer både store og små, voksne og deg med egen hest.
  • Nybegynner, øvet, voksen, ponni, og 4 ulike kurset for viderekomne: dressur, sprang, feltritt og generell hestekomppetanse. I tillegg et eget foreldre/barn kurs om for eksempel både mor og datter vil ri! Se egne kursbeskrivelser.
  • Kursene følger skoleåret og all påmelding er bindende.
  • Ingen store ridegrupper og undervisningen legges opp individuelt til deg og hesten du rir innenfor det kurset du melder deg på.
  • Egen hestepasser ordning for deg som vil ri mer.
  • Rideskolestevner og Cup!
  • Stort sommershow hver vår!

SE MER INFORMASJON UNDER KURSBESKRIVELSER!

Kom gjerne på besøk og hils på oss, avtale for besøk sendes på samme mail som ved en påmelding!

 

Ridehelg for barn!

Endelig er det klart for ny ridehelg for de yngste!!

Helgen 5-6mai kl 10-14 er vi klar for en kjekk helg med aktiviteter i stallen sammen med hestene våre. Ridning, hestestell og morsomme aktiviteter. Ridehelgene våre har høy trivselfaktor!

Ta med stor matpakke og varme klær å bli med!

Bindende påmelding på stallstene@mail.som.

Pris kr 850,-

Kjære alle våre elever 

 Så kom dagen vi alle har vist ville komme.. I dag har vi tatt farvell med vår fine, snille, morsomme og ernergifulle supershettis Nikko. Nikko har lært mange små hender å bli trygg på hest, gått mange rideturer og ponnitimer sammen med Nikki, han har frest rundt som en tulling løs i ridehallen, og bukket rundt med de litt for store rytterne, badet, vært på fjelltur, deltatt og vunnet gavekort hos frisøren (!) på turmarsj for LHL, vært på skolebesøk, gått i tog, tent julegran, vært skuespiller og balansekunstner, og ikke minst så giftet han seg i 2012 med vår andre shettis, Nikki. De to har vært sammen i tykt og tynt så det blir nok en rar tid i stallen fremover. Men etter lengre tid av og på med sykdom og ømme bein, tok vi bestemmelsen i dag da han ble akutt syk på nytt. Nikko sovnet stille inn i ridehallen sammen med oss og veterinær. Nå har vi mange gode minner og se tilbake på og en ponni som aldri vil bli glemt <3 Takk for nå Nikko <3 Mange små hjerter tenker nok på deg i dag ♥♥ 

Hest i vinterferien

I år igjen blir det mulig for elever som har lyst, å være sammen med oss i stallen, delta i stallarbeidet og ri privat undervisning mandag-fredag kl 10-15.30.Vi har plass til en elev per hest, og nye elever kan også være med.Pris kr 400/dag. 

Datoer for rideleir 2019 er lagt ut! 

Ungdomsleir i uke 26 og 28
Dagleir i uke 27 og 33.
Se under rideleir i margen til venstre.
Rideskolestart vår 2019!

Rideskolen starter opp igjen i uke 2. Da vi kke har noen elever som hopper av, har vi laget en ny ekstra gruppe for nybegynnere onsdager 16.30, der har vi en ledig plass igjen.

Så har du lyst å gå på ridekurs? ta kontakt så ser vi hva vi kan få til selv om vi har fult hus!! :)

stallstene@mail.com