Sommerleir 2022!

Uke 26:    26.juni - 1.juli 2022 kr 5000,-

Leir med overnatting for ungdom med tidligere erfaring i ridning. Nedre aldersgrense 12år.     

Uke 27:    mandag 4 juli - fredag 8 juli 2022 kr 3000,-

Dagleir med ridning og aktiviteter for barn/ungdom.

 

Uke 33:   mandag 15 august - fredag 19 august 2022 kr 3000,-

Dagleir med ridning og aktiviteter for barn/ungdom.

-

Generell informasjon:

Dagleir har oppmøte hver dag 9-15. Dagleirene deles inn etter nivå og tidligere erfaring i ridning slik at både nybegynnere og erfarne skal få utbytte av leiren. På dagleir må alle ha med stor matpakke til felles lunsj hver dag, samt badetøy og ombytte klær vis pent vær! Alle deltagere må ha eget rideutstyr. Sykkelhjelm og høyere skotøy med hel kan brukes. (ikke joggesko!)

Ungdomsleir har nedre aldersgrense 12 år, og man kan ha med egen hest eller låne. Vi har begrensede hester til utlån, her er det først til mølla. På ungdomsleir må man ha erfaring med ridning fra før. Undervisningen tilrettelegges rytter og hesten sitt nivå, men elevene må kunne være selvstendige.  Det vil være undervisning i mindre grupper og elevene vil også ha rideteori. Elevene velger om de vil ri sprang, dressur eller begge deler i løpet av uken, samt prøve seg på feltritt dersom man har nok erfaring.

Rideleirene våre inneholder morsomme aktiviteter i tillegg til hest, eksempel: Bading, bowling, grilling, ballspill, kinobesøk, klatring, såpe-aking, rebusløp og mye annet gøy etter elevenes ønsker. Målet er å skape sommerens store høydepunkt sammen, få nye venner  og samtidig lære om hest og hestesporten.  Rideleirene våre har alltid hatt god trivsel! <3 

 Påmelding på mail til stallstene@mail.com innen 1.mai 2022.

Mailen må inneholde følgende:

  • Navn og alder på elev.
  • Navn, telefon og adresse på foresatte.
  • Tidligere erfaring med hest for eleven.
  • Viktige meldinger om allergier, evt sykdom hos eleven.
  • Opplysninger om hest, rase, kjønn, utdanningsnivå på evt hest som skal være med.

Oppstalling av egen hest koster kr 50/dag og eget fôr/flis må medbringes, evt avtales annet med oss.

Alle som skal møte på leir i år, må være friske, og har man  vært syk den siste uken før oppmøte, kan eleven kun møte på negativ corona test. 

Påmelding er bindende og rideleirene faktureres ved påmelding. Oppgi derfor navn til fakturering dersom faktura skal sendes til annen mail enn den du sender påmelding på. :)

.

Viktig Informasjon dagleir: 

På dagleir så møter du i stallen hos oss, mandag til fredag fra 09.00-15.00.
Det blir ridning hver dag med felles lunsj pause midt på dagen. 
Vi deler opp ridningen etter nivå og alder, slik at alle får timer tilpasset sitt kunskapsnivå. I tillegg til vanlig rideopplæring, har vi også andre hesteaktiviteter eks. ballspill med hest, show, voltige, kjøring etc alt etter hva elevene har lyst til.
Vi deler opp all undervisning, slik at elever med tidligere rideeerfaring kan like godt være med her som elever som ikke har ridd før! 

Vi vektlegger at elevene skal erfare at hest er mer enn bare ridning, og alle vil derfor få ta del i stallarbeidet, stell og de daglige gjøremålene til våre hester.

Elevene får låne hest hele uken, og vil da få oppgaver i stallen knyttet til stell og pass av denne, tilpasset elevens alder og nivå. Alle vil få opplæring i dette. 
Elevene må ta med stor matpakke og drikke til lunsj. Dersom været tillater det blir det selvfølgelig bading og så griller vi en dag i uken, grillmat ordner da vi.

Kanksje blir d også en tur på stranden med hestene?
Vi har ridehall, men det kan likevel bli kaldt, slik at varme klær og evt kleskift dersom det regner, er lurt. Støvler er også lurt når man skal inn og ut med hestene.

Alle må ha med eget rideutstyr. Ridehjelm, ridesko/støvel med hel, og gjerne sikkerhetsvest. 
Det er ikke tillatt med lave joggesko som ridesko fordi de kan gå inn igjennom stigbøylen å sitte fast ved et evt fall.
Elever som skal hoppe må ha sikkerhetsvest.
Vi har IKKE ridehjelm, eller sikkerhetsvest til utlån. Dersom man ikke har eget kan man benytte sykkelhjelm el.l og en enkel ryggskinne.
Betaling av rideleiren gjøres gjennom en faktura som sendes ut på mail i begynnelsen av juni. Denne har forfall 15.juni, og må være innebetalt i sin helhet før oppmøte. (Husk at all påmelding er bindende)

Under leiren vil May Siri knipse bilder/små videosnutter som legges ut i 24 timer på Stall Stene sin instagram konto under historie. Bilder vil også bli sendt elevene etter leiren er ferdig. Det er viktig at man melder ifra ved oppmøte dersom man ikke ønsker bilde tatt av sitt barn.
Dagleirene våre har alltid vært en veldig kjekk uke, med elever i alle nivåer og aldre, og vi håper at denne sesongen blir like kjekk!

Vi ses snart! :)

Bilde062.jpg

 

-----------------------------------------------------------------------------

Badestrand nedenfor huset vi bor på!
Badestrand nedenfor huset vi bor på!

Viktig informasjon ungdomsleir:

 Ankomst søndag kveld kl 19, avreise fredag kl 16. 

Uken er lagt opp til at leven selv kan velge undervisning i dressur, sprang og/eller feltritt.  Vi deler opp elevene to og to, slik at elevene vil få undervisning hver dag på sitt eller hesten sitt nivå. Det vil også bli gitt veiledning på gode stallrutiner i stallen. 

Vi vektlegger at alle som rir skal ha god generell hestekompetase. Derfor vil vi ha en økt teori/praktisk teori hver dag. Tema vi skal innom er fôringslære, sykdomslære, hms, og førstehjelp på hest. Når dagen er over vil elevene få bli med på kjekke sosiale aktiviteter på kveldstid, etter egne ønsker.  En tru på bowlingen for eksempel har stort sett blitt en tradisjon! I tillegg har vi også hatt både utflukter med grottevandring, natt-bading, kinobesøk, besøkt kystfortet, og laget turnering i badminton/volleyball for å nevne noe.

Det er badestrand i nærheten så alle må ta med badetøy!

Vi sover sammen oppdelt på to rom i stallen. Elevene får bo selv, så langt alle viser seg å følge våre bo-regler. Etter alle er ankommet første kvelden vil vi ha en gjennomgang av brann-rutiner og bo-regler.
Alle må ta med luftmadrass/ feltseng og sovepose, samt egen frokost mat til uken. Det er også lov med snacks! Vi ordner ellers varm middag og felles kveldsmat hver dag. Elevene hjelper til på kjøkkenet og med å holde orden.

Kjøkkenet og rommene er nyvasket og har god standard. Kjøkkenet har alle fasiliteter med kjøleskap, microbølgeovn, komfyr, oppvaskmaskin, vannkoker, toasthjern m.m.

Det er tillatt å ta med godteri og mobiltelefon. Men nettbrett og PC blir igjen hjemme! ;) Deling av bilder av hverandre på internett er ikke tillatt uten innhentet samtykke. May Siri knipser små hverdagsglimt underveis som vil bli å finne i historien til Stall Stene på instagram.

Ta med noe lommepenger til evt bowling /kino besøk el.l. Det vil også være muligheter for tur på butikken under uken.

Faktura for betaling får du tilsendt på mail og denne skal betales med forfall 15.juni. Denne MÅ være betalt i sin helhet FØR oppmøte. All påmelding på våre leirer er bindende.
Evt ekstra kostnader for å ta med egen hest betales ved avreise på vips.

 Pakkeliste følger litt lengre ned. 

Elever som skal låne hest av oss, vil få tildelt en hest etter nivå. Denne hesten får man stelle som sin egen hele uken på lik linje med de som har egen hest. Eleven forplikter seg til å vise god omsorg og oppførsel rundt hesten. 

Vi forbeholder oss retten til å bestemme om eleven har god nok kompetanse i ridningen til å være med på feltritt, for at dette ikke skal være farlig. Alle elever må ha med egen hjelm, sikkerhetsvest og ridestøvler/ridesko. 

 

For dere som kommer med egen hest:

 Før avreise så må dere forsikre dere at hesten er i god form og ikke er syk. Dersom hesten nylig har vært syk, eller dere har hatt andre syke hester på stallen dere kommer fra, plikter dere å informere oss om dette FØR dere kommer. 

Ta med DET utstyret som dere trenger til ridning, både dressur og sprang, men ikke mer.  Dersom dere vil ri feltritt MÅ dere også ha beinbeskyttere til alle 4 bein på hesten. Alle som vil hoppe må også ha sikkerhetsvest. Vi låner ikke ut hjelmer eller vester. Dersom hesten din bruker dekken, tar du med det du trenger, men ikke mer. 

 Hestene blir stående på stall og i luftegård hele uken. Beite blir dersom været tillater det og hestene har vært på beite før.
I stallen forer vi 4 ganger daglig. Dere tar med fôr og flis selv, eller kjøper her ved avtale. (Må avtales på forhånd). Oppstalling koster kr 50- pr dag denne uken. Dere får mer info om stall rutiner ved ankomst eller be om det ved påmelding :) Det er muligheter til å komme med hesten før eller stå lengre ved avtale. (da betaler du vanlig døgoppstalling kr 150/døgn.)

 

Under oppholdet er man forpliktet til å følge gjeldende stall regler til en hver tid.

 

  

PAKKELISTE:

Stallklær til alle typer vær!

Rideklær  (lurt med flere skift)

Ridehjelm og sikkerhetsvest!

Ridestøvler el.l annet skotøy med hel. Det er ikke tillatt å ri i joggesko hos oss.

Vanlige inne klær til å ha på når du ikke rir eller vi skal på utflukt.

Sko som vi kan bruke til utflukt om vi skal på tur å grille eller lignende.

Tøfler/sandaler eller varme sokker er lurt.

Toalettsaker og håndkle.

Badetøy og håndkle til bading. (Vi trenger til både dusj og bading så lurt med mer enn bare ett!)

Sovepose og madrass. (Gjerne lurt med luftmadrass/feltseng)

Mobil og lader. (vi ser helst at alle elever har med egen telefon slik at vi hele tiden når hverandre.)

Frokostmat av det man liker å spise. 

Skriveblokk og penal til teori.

Godt humør og rideglede :)

 Siste dagen avslutter vi med en intern konkurranse etter hva elevene ønsker.

Da ønsker vi velkommen til en trivelig og forhåpentligvis lærerik uke!!

Vi ses snart :)


 

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Får dere ikke svar på tlf, send gjerne en sms eller mail, og masing er lov (for foreldre). Dagene mine er ganske travle ;)

 

Mvh May Siri Stene

tlf 95836415

Vinterferie!

Det blir kombinert rideleir og treningsuke i vinterferien. Mandag 20.februar til torsdag 23.februar kl 09-15.

Det blir rideleir for alle som ønsker aktive og morsomme dager sammen med oss i stallen. Du får være med på de daglige gjøremålene i stallen i tillegg til ridning og morsomme aktiviteter. 

For elever med rideerfarig fra før tilbyr vi privattimer eller par-timer i sprang eller dressur etter eget ønske hele uken. Du rir på samme hest hver dag og får individuell undervisning som er veldig lærerikt! 

Vi spiser lunsj sammen hver dag, ta med stor matpakke. May Siri vil nok også trylle frem noen godbiter på kjøkkenet iløpet av uken :)

Pris kr 2000,- (500/dag)

Har du lyst å bli med? send mail til stallstene@mail.com

(Husk all påmelding på våre kurs er bindende.)

Håper vi ser deg!

.

Ponnikurs!

Vi har plass til fire små elever, 4-6år på ponnikurs. 

Har du noen som har lyst å prøve ri på vår super snille ponni, så send oss en mail på stallstene@mail.com

.

Rideskole vår 2023!

Har du lyst å gå i rideskole dette halvåret? 

Rideskolen starter opp igjen fra mandag 9.januar 2023.

Vi tar inn nye elever fortløpende gjennom våren så langt vi har plass. Er du ny og ønsker plass, send oss en mail med informasjon om alder og erfaring til stallstene@mail.com

.


Pris skoing 2022:


Skoing inkl sko og mva hjemme: 1375,-
Skoing inkl sko og mva borte: 1500,- 

Reise kommer i tillegg.
Se spesifiserte priser under hovslager og kurs.
Betaling på vips.
.

Forkurs rideskole!

Lurer du på hvordan det er å være fast elev hos oss? Da kan du bli med på forkurs!

Forkurs er et kurs i 3 deler som der elevene får prøve å ri og delta på aktiviter som vi har i vår rideskole. Kurset løper over to timer på 3 ulike kvelder før jul og koster kr 1600,- 

Del 1: fredag 5.nov kl 17-19 (stell av hest og enkel ridning)

Del 2: tirsdag 16.nov kl 17-19 (stallarbeid, stell av hest og voltige/balanseøving på hesteryggen)

Del 3: fredag 3.des kl 17-19 (stell av hest og ridning med nisselue og stafett. Avslutning. ) 

Elever som har vært på dette kurset vil få fortrinnsrett på rideskoleplass. 

Det er plass til 6 elever, påmelding snarest til May Siri på stallstene@mail.com

.