Rideleir 2020!

NY! Uke 41: HØSTLEIR! man-tors 5-8 okt, kr 1900,-

Vi hadde det så kjekt i sommer at vi inviterer til dagleir i høstferien 2020! kl 10-16, mandag til torsdag. Denne uka er åpen for både store og små i alle nivå. Vi tilpasser rideleiren etter deltagerene. Vi hadde høy trivselsfaktor og kjempe suksess i sommer, og håper på fire like kjekke dager i høst med masse ridning og aktiviteter både med og uten hest. Hestene er denne tiden også inne på stall, og elevene får ta del i föring og det daglige stellet i stallen. Felles lunsj og kos midt på dagen. Påmelding sendes på mail, og prisen over gjelder ved tidlig påmelding innen 15.september. Deretter er prisen kr 2050,- dersom det er ledig plass. Kun 10 plasser denne gangen. 

--------------------------------------------

Uke 26: Ungdomsleir, man-fre 22-26 juni kr 4800,-

Uke 27: Dagleir, man-fre 29juni -3juli kr 2500,-

uke 28: Ungdomsleir man-fre 6-10 juli kr 4800,-

Uke 33: Dagleir, man-fre 10-14 aug 2500,-

Ungdomsleir har nedre aldersgrense 12 år. Dersom man ikke har egen hest kan man låne, her blir det først til mølla! Vi har i år redusert antall plasser på leirene til under 10 elever for bedre oppfølging. På ungdomsleirene får alle individuell privat undervisning. elever som skal ri fjordhestNM eller delta på andre konkurranser i sommer blir prioritert ved evt venteliste.

Alle rideleirene våre inneholder morsomme aktiviteter i tillegg til hest, eks. Klatring, spennende utflukter, bading, bowling, grilling, ballspill, kinobesøk , og en rekke morsomme aktiviteter til de yngste. Målet er å bli sommerens store høydepunkt sammen med nye venner <3 

 

Priser oppgitt ovenfor gjelder ved påmelding før 15.mai eller 15 september for høstleir

Priser ved påmelding høstleir etter 15 september: kr 2050,-

Priser ved påmelding etter 15.mai:

ungdomsleir er kr 5100,-

dagleir kr 2800,-

Oppstalling egen hest 50kr/dag

Ekstra overnatting ankomst søndag: 100kr

Påmelding på mail til stallstene@mail.com

Husk å oppgi navn på elev, alder og erfaring. Kontakt info foresatte, og opplysninger om evt hest som skal være med.

All påmelding er bindende. Leiren faktureres ved påmelding.

.

Info dagleir: 

På dagleir så møter du i stallen hos oss fra 10.00-16.00.
Det blir ridning hver dag med felles lunsj pause midt på dagen. 
Vi deler opp i grupper etter nivå og alder, slik at alle får timer tilpasset sitt kunskapsnivå. I tillegg generelle rideopplæring, har vi også andre hesteaktiviteter eks. ballspill med hest, show, voltige, kjøring etc alt etter hva elevene har lyst til. Vi tilpasser all undervisning, slik at elever med tidligere rideeerfaring kan like godt være med her som elever som ikke har ridd før! 

Elevene får samme hest de rir fast på hele uken, og vil også da få oppgaver i stallen knyttet til stell og pass av denne, tilpasset elevens alder og opplæring i dette. 
Alle tar med matpakke til lunsj. Dersom været tillater det blir det selvfølgelig bading og så griller vi en dag i uken, grillmat ordner vi. Kanksje blir d også en tur på stranden med hestene?
Vi har ridehall, men det kan likevel bli kaldt, slik at varme klær og evt kleskift dersom det regner, er lurt. Støvler er også lurt når man skal inn og ut med hestene.
Vi har ridehjelmer til utlån, men anbefaler å ha egen. I tillegg har vi sikkerhetsvester, som skal brukes ved all hopping, til låns for de som evt ikke har egen. 
Alle må ha skotøy med liten hel på for å ri i. (Det er ikke tillatt med lave joggesko som ridesko fordi de kan gå inn igjennom stigbøylen å sitte fast ved et evt fall.)
Betaling av faktura, som blir sendt på mail, skal være gjort før oppmøte. (Husk at all påmelding er bindende, refusjon kun mot legeerklæring.)
Dagleirene våre har alltid vært en veldig kjekk uke, med elever i alle nivåer og aldre, og vi gleder oss til et nytt år!

Bilde062.jpg

 

-----------------------------------------------------------------------------

Badestrand nedenfor huset vi bor på!
Badestrand nedenfor huset vi bor på!

Info ungdomsleir

 Ankomst mandag morgen kl 10.00 eller søndag kveld ved avtale. 

 Uken er lagt opp til individuell tilpasset undervisning i dressur, sprang og feltritt.  Eleven velger selv hva man ønsker å trene på og alle vil få undervisning på sitt eller hesten sitt nivå. 

Leiren vil også inneholde noe teori undervisning og en rekke sosiale aktiviteter på kveldstid. I fjor hadde vi både grottevandring, bowling, kinobesøk, vi besøkte kystfortet og hadde natt bading,  turnering i badminton/volleyball for å nevne noe.

Det er badestrand like nedenfor så ta med badetøy! Alle tar med egen frokost mat som vi har stående på kjøkkenet. Deretter serverer vi varm lunsj og middag/kvelds. Elevene hjelper til på kjøkkenet i turnus, og har også hver sin gang å finne på underholdning til kveldskos. (dette har vært stor bli kjent suksess). Det er tillatt å ta med godteri og mobiltelefon. Men nettbrett og PC blir igjen hjemme! ;)

Det vil også være kiosk i stallen under uken, hvor man også får kjøpt noe hesteutstyr og effekter. 

Faktura for betaling får du tilsendt på mail når du melder deg på. Denne må være betalt for at du skal ha plassen din på leir. Minner om at påmeldingen er bindende.

 

Pakkeliste følger litt lengre ned. 

 

For dere som kommer med egen hest:

 

Før avreise så må dere forsikre dere at hesten er godt trent, i god form og ikke er syk. Dersom hesten nylig har vært syk, eller dere har hatt andre syke hester på stallen dere kommer fra, plikter dere å informere oss om dette FØR dere kommer. 

Ta med alt av utstyr som dere trenger til ridning, både dressur og sprang. Dersom dere vil ri feltritt MÅ dere også ha beinbeskyttere til alle 4 bein på hesten. Alle som vil hoppe må også ha sikkerhetsvest. Vi har noen også til utlån. Dersom hesten din bruker dekken, tar du med det du trenger, men ikke mer. 

 Hestene blir stående på stall og i luftegård hele uken. Beite dersom været tillater det og hestene har vært på beite før. I stallen forer vi 4 ganger daglig. Dere tar med fôr og flis, eller kjøper her. (Må bestilles på forhånd). Dere får mer info om rutiner ved ankomst eller be om det ved påmelding :)

 
Det er mulig å stå oppstallet her lengre dersom behov.

Under oppholdet er man forpliktet til å følge gjeldende stall regler til en hver tid.

 

 

  

PAKKELISTE:

Stallklær til alle typer vær!

Rideklær og stallsko (lurt med flere skift)

Ridehjelm og sikkerhetsvest om du har!

Ridestøvler el.l annet skotøy med hel. Det er ikke tillatt å ri i joggesko hos oss.

Vanlige inne klær til å ha på Huset.

Tøfler eller varme sokker.

Toalettsaker.

Badetøy og håndklær. (til både dusj og bading så lurt med mer enn bare ett!)

Sovepose og liggeunderlag.

Mobil og lader. (vi ser helst at alle elever har med egen telefon slik at vi enklere når hverandre oss imellom, også på dagen til og fra stallen).

Frokostmat. (kjøkkenet har både kjøleskap, og micro, vannkoker, ovn osv)

 

 

Da gleder vi oss til leir!!

 

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Får dere ikke svar på tlf, send gjerne en sms eller mail, og masing er lov (for foreldre). Dagene mine er ganske travle ;)

 

Mvh May Siri Stene

tlf 95836415

Vinterferie!!

Har du lyst å ri i vinterferien?

Mandag 22-Fredag 26 februar har vi åpent til dagleir fra kl 10-16 for store og små :)

Det blir ridning hver dag og mye moro! All undervisning tilpasses nivå, og erfarne elever får utfordre seg etter hvor mye man kan fra før. Vi spiser felles lunsj hver dag og har sosiale aktiviteter uten hest.

På grunn av Corona situasjonen har vi desverre kun åpent for elever fra vårt eget fylke, og vi har maks 6-8 deltagere.

Alle må ha med varme klær og stor matpakke. 

Pris hel uke: 2000,-

Pris enkelt dager: 600,-

Påmelding på stallstene@mail.com, eller sms til May Siri: 95836415

.

Aktiviteter vår 2021

På grunn av den usikre Corona situasjonen har vi ventet med å legge ut aktiviteter for 2021. Mange etterlyser nå dette og følgende aktiviteter er planlagt og vil bli, gitt at Corona situasjonen tillater oss å holde disse:

  • Dagleir i vinterferien uke 8
  • Ponnikus for de minste
  • Ridehelg i mars og mai
  • Sommerleir på dagtid uke 27 og 33
  • Sommerleir med overnatting uke 26
  • Hovkurs 

Informasjon, datoer og påmelding vil komme.

Vi ses snart! :) I mellomtiden, hold dere friske <3

May Siri

.

Hovkurs til deg som eier hest! 

Nytt vil forhåpentligvis komme i februar! :) 

Dette kurset har fokus på riktig stell av høver, og hva du kan gjøre selv. (Men det er også muligheter for praksis på mistet sko.)

Informasjon om hovkurset, trykk på hovslagertjenester i margen til venstre.

Håper vi ses!


Ny som foreldre i rideskolen? 


Stall Stene har egen gruppe for foreldre på facebook. Er du ny som rideskole forelder i år, husk å spørre etter denne :)
Hest i trening!
.

Fra juni 2020 tar May Siri kunne ta i mot hest til innridning eller videreutdanning av hobbyhest. 

May Siri har lang erfaring og har utdannet alle sine hester selv. Denne vinteren har to 2 unghester og en voksen hest blitt fine ridehester her. 

Hesten får garantert topp stell, regelmessig trening og utetid hele dagen og beitetid i beitesesongen. Eier oppdateres fortløpende og får delta i utdanningen, slik at hest og eier skal lykkes sammen når hesten skal hjem. Hest og eier vil også kunne bli fulgt opp senere om ønskelig. Kun en hest tas inn til trening i måneden slik at denne får topp oppfølging. 

  • Kr 2000,-  (mnd) for boks/anleggsleie betales før ankomst
  • Kr 6000,- pluss mva (7500,-) ( mnd) for trening faktureres.
  • Tillegg for forbruk av flis/kraftfôr i innesesongen.