Ekstra uke med overnatting!!

Vi har satt opp en ekstra uke leir med overnatting i uke 32. ! 
Mandag-fredag, min 12år.
Vi legger opp uken etter erfaring og nivå til de som melder seg på. 
Pris 4500,- !!
Med forbehold om nok påmeldte.

L

Sommer 2018:

Uke 26: Dagleir. Mandag 25-fredag 29 juni (3000,-)

Uke 27: Ungdomsleir, treningsleir med avsluttende konkurransehelg  Søndag 1.juli- 7 /8juli. (5000,-)

EKSTRA!! Uke 32: Rideleir sprang/dressur. Mandag-Fredag.  (4500,-)

Uke 33: Dagleir. Mandag 13august -fredag 17 august (3000,-) KUN 2 ledige plasser!!

Velkommen!

 

Info dagleir: 
På dagleir så møter du i stallen hos oss fra 10.00-16.00.
Det blir ridning hver dag med felles lunsj pause midt på dagen. 
Vi deler opp i grupper etter nivå og alder, slik at alle får timer tilpasset sitt kunskapsnivå. I tillegg generelle rideopplæring, har vi også en annen hesteaktivitet eks. ballspill med hest, show, voltige, kjøring etc alt etter hva elevene har lyst til. Rideundervisningen vil veksle mellom dressur og enkel hopping for de med nok erfaring.

Elevene får samme hest de rir fast på hele uken, og vil også da få oppgaver i stallen knyttet til stell og pass av denne, tilpasset elevens alder og opplæring i dette. 
Alle tar med matpakke til lunsj. Dersom været tillater det blir det selvfølgelig bading og så griller vi en dag i uken, grillmat ordner vi. Kanksje blir d også en tur på stranden med hestene?
Vi har ridehall, men det kan likevel bli kaldt, slik at varme klær og evt kleskift dersom det regner, er lurt. Støvler er også lurt når man skal inn og ut med hestene.
Vi har ridehjelmer til utlån, men anbefaler å ha egen. I tillegg har vi sikkerhetsvester, som skal brukes ved all hopping, til låns for de som evt ikke har egen. 
Alle må ha skotøy med liten hel på for å ri i. (Det er ikke tillatt med lave joggesko som ridesko fordi de kan gå inn igjennom stigbøylen å sitte fast ved et evt fall.)
Betaling av faktura, som blir sendt på mail, skal være gjort før oppmøte. (Husk at all påmelding er bindende, refusjon kun mot legeerklæring.)
Dagleirene våre har alltid vært en veldig kjekk uke, med elever i alle nivåer og aldre, og vi gleder oss til et nytt år!

Bilde062.jpg

 

-----------------------------------------------------------------------------

Badestrand nedenfor huset vi bor på!
Badestrand nedenfor huset vi bor på!

Info ungdomsleir

 Ankomst er søndag kveld kl 18.00 og avreise søndag ca kl 16.00. 
Vi begynner leiren med kveldskos med mat og godis slik at vi blir kjent med hverandre i tillegg til litt informasjon og planlegging av uken. Ingen ridning på søndagen.

Resten av uken blir det ridning hver dag, og noen dager også to ganger pr dag, om hestene tåler det. Uken er lagt opp til individuell tilpasset undervisning i dressur, sprang og feltritt, og avsluttes med en konkurranse i dressur og sprang lørdag og feltritt søndag. Det er valgfritt om man vil ri alle grener eller bare noe! Vi tilpasser det så alle kan være med så langt det går, og alle vil få undervisning på sitt eller hesten sitt nivå. 

Hele uken bor vi på et felles bygdehus, ca 3min å gå langs grusvei til og fra stallen. De som ønsker det, ta gjerne med sykkel!

Siden alle er såpass store, så får elevene fritt gå frem og tilbake på dagen imellom stall og huset. En voksen sover på huset sammen med elevene på natten. 

Huset er fult utstyrt med stue og kjøkken, og elevene sover sammen i felles salen.

Det er badestrand like nedenfor så ta med badetøy dersom det blir bra vær!

Alle tar med egen frokost mat som vi har stående på kjøkkenet. Deretter serverer vi varm lunsj i stallen  og middag/kvelds på huset. Elevene hjelper til på kjøkkenet i turnus, og har også hver sin gang å finne på underholdning til kveldskos. (dette har vært stor bli kjent suksess). Det er tillatt å ta med godteri og mobiltelefon. Men nettbrett og PC blir igjen hjemme! ;)

Det vil også være kiosk i stallen under uken, hvor man også får kjøpt noe hesteutstyr og effekter. 

Faktura for betaling får du tilsendt på mail. Denne må være betalt i sin helhet til forfall i uken før leir start. Minner om at påmeldingen er bindende.

 

Pakkeliste følger litt lengre ned. 

 

For dere som kommer med egen hest:

 

Før avreise så må dere forsikre dere at hesten er godt trent, i god form og ikke er syk. Dersom hesten nylig har vært syk, eller dere har hatt andre syke hester på stallen dere kommer fra, plikter dere å informere oss om dette FØR dere kommer.

 

Ta med alt av utstyr som dere trenger til ridning, både dressur og sprang. Dersom dere vil ri feltritt MÅ dere også ha beinbeskyttere til alle 4 bein på hesten. Alle som vil hoppe må også ha sikkerhetsvest. Vi har noen også til utlån. Dersom hesten din bruker dekken, tar du med det du trenger, men ikke mer. 

 Hestene blir stående på stall og i luftegård hele uken. Der forer vi 4 ganger daglig. Dere tar med fôr og flis, eller kjøper her. (Må bestilles på forhånd).

 

Pris for oppstalling for leir deltagere er:

Døgn uten fôr og flis: 100,-

Døgn med fôr og flis: 250,-

Evt kjøp av kun flis: 120kr /sekk. 

Det er mulig å stå oppstallet her lengre dersom ønskelig.

Under oppholdet er man forpliktet til å følge gjeldende stall regler til en hver tid.

 

 

  

PAKKELISTE:

Stallklær til alle typer vær!

Rideklær og stallsko (lurt med flere skift)

Ridehjelm og sikkerhetsvest om du har!

Ridestøvler el.l annet skotøy med hel. Det er ikke tillatt å ri i joggesko hos oss.

Vanlige inne klær til å ha på Huset.

Tøfler eller varme sokker.

Toalettsaker.

Badetøy og håndklær. (til både dusj og bading så lurt med mer enn bare ett!)

Sovepose og liggeunderlag.

Mobil og lader. (vi ser helst at alle elever har med egen telefon slik at vi enklere når hverandre oss imellom, også på dagen til og fra stallen).

Frokostmat. (kjøkkenet har både kjøleskap, og micro, vannkoker, ovn osv)

 

 

Da gleder vi oss til leir!!

 

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Får dere ikke svar på tlf, send gjerne en sms eller mail, og masing er lov (for foreldre). Dagene mine er ganske travle ;)

 

Mvh May Siri Stene

tlf 95836415

Juleverksted!!

Lørdag 15 desember pynter vi stallen til jul og har juleverksted kl 10-14. Vi baker og pynter pepperkaker på kjøkkenet og lager gullsko og julepynt med hestemotiv på. Så tar på hestene nisselue og har moro i ridehallen før vi drar hjem. 

Pris elever 200,-  andre 350 ,- (dersom ikke fult)

Rideskolen har avslutning med nissegrøt for elever onsdag 19 desember kl 17.00. Ta på nisselue og varme klær! :)