Kurs og leirer 2017!

6-7 mai : ridehelg barn (800,-)

25 - 30 juni : rideleir ungdom (4100,-)

3-7 juli : dagleir (2900,-)

10-14 juli: rideleir med overnatting yngre. (3800,-) OBS! FLYTTES TIL AUGUST!

Mer info kommer!

INFO! Dagleir uke 27


Da er sommerferien rett rundt hjørnet og det er snart dagleir!
Dagleiren går fra mandag 3.juli til og med fredag 7 juli, med oppmøte i stallen kl 9-15. ( Det er mulig å tilpasse tid for henting og bringing noe.)

Det blir ridning hver dag med felles lunsj pause midt på dagen. 
Vi deler opp i grupper etter nivå og alder, slik at alle får timer tilpasset sitt kunskapsnivå. I tillegg generelle rideopplæring, har vi også en annen hesteaktivitet etter lunsj eks. ballspill med hest, voltige, kjøring etc alt etter hva elevene har lyst til. Rideundervisningen vil veksle mellom dressur og enkel hopping for de med nok erfaring.

Vi bruker å avlutte uken med en liten ridekonkurranse eller oppvisning til foreldre alt etter hva elevene selv har lyst til. Dette blir vi enige om iløpet av uken.

Elevene får samme hest de rir fast på hele uken, og vil også da få oppgaver i stallen knyttet til stell og pass av denne, tilpasset elevens alder og opplæring i dette. 
Alle tar med matpakke til lunsj. Dersom været tillater det griller vi en dag i uken, dette ordner vi. Er vi heldige med været så blir det også tur på badestranden!
Vi har ridehall, men det kan likevel bli kaldt, slik at varme klær og evt kleskift dersom det regner, er lurt. Støvler er også lurt når man skal inn og ut med hestene.
Vi har ridehjelmer til utlån, men de som har egen må gjerne ta med. I tillegg har vi sikkerhetsvester, som skal brukes ved all hopping, til låns for de som evt ikke har egen. 
Alle må ha skotøy med liten hel på for å ri i. (Det er ikke tillatt med lave joggesko som ridesko fordi de kan gå inn igjennom stigbøylen å sitte fast ved et evt fall.)
Betaling av faktura, som blir sendt på mail, skal være gjort før oppmøte. (Husk at all påmelding er bindende, refusjon kun mot legeerklæring.)
Dagleirene våre har vært en veldig kjekk uke, med elever i alle nivåer og aldre, og vi gleder oss til en ny runde!

Bilde062.jpg

VI SES!!

Mvh May Siri

-----------------------------------------------------------------------------

Badestrand nedenfor huset vi bor på!
Badestrand nedenfor huset vi bor på!

Info ungdomsleir!   25-30 juni 2017! 

Nå er det ikke så veldig lenge til sommerferie og årets første leir uke! Jeg gleder meg stort og her kommer litt informasjon:

 Ankomst er søndag kveld kl 18.00 og avreise fredag kl 16.00. 
Vi begynner da leiren med kveldskos med mat og godis slik at vi blir kjent med hverandre i tillegg til litt informasjon og planlegging av uken. Ingen ridning på søndagen.

Resten av uken blir det ridning hver dag, og noen dager også to ganger pr dag, om hestene tåler det. Jeg har lagt opp til individuell undervisning hele uken, og man velger selv om man vil ri dressur, sprang og feltritt etter hva man kan/tør eller har lyst til. Vi tilpasser det så alle kan være med så langt det går, og alle vil få undervisning på sitt eller hesten sitt nivå.

 

Hele uken bor vi på et felles bygdehus, ca 3min å gå langs grusvei til og fra stallen. De som ønsker det kan også ta med sykkel!

Siden alle er såpass store, så får elevene fritt gå frem og tilbake på dagen imellom stall og huset. Jeg sover på huset sammen med elevene på natten. 

Huset er fult utstyrt med stue og kjøkken, og elevene sover sammen i felles salen.

Det er badestrand like nedenfor så ta med badetøy dersom det blir bra vær!

Alle tar med egen frokost mat som vi har stående på kjøkkenet. Deretter serverer vi varm lunsj i stallen  og middag/kvelds på huset. Elevene hjelper til på kjøkkenet i turnus, og har også hver sin gang å finne på underholdning til kveldskos. (dette har vært stor bli kjent suksess). Det er tillatt å ta med godteri og mobiltelefon. Men nettbrett og PC blir igjen hjemme! ;)

 

Faktura for betaling får du tilsendt på mail. Denne må være betalt i sin helhet til forfall i uken før leir start. Minner om at påmeldingen er bindende, dersom man ikke kan møte eller må avlyse av annen grunn må man likevel betale for seg, gitt at man ikke har gyldig legeerklæring.

 

Pakkeliste følger litt lengre ned. 

 

For dere som kommer med egen hest:

 

Før avreise så må dere forsikre dere at hesten er godt trent, i god form og ikke er syk. Dersom hesten nylig har vært syk, eller dere har hatt andre syke hester på stallen dere kommer fra, plikter dere å informere oss om dette FØR dere kommer.

 

Ta med alt av utstyr som dere trenger til ridning, både dressur og sprang. Dersom dere vil ri feltritt MÅ dere også ha beinbeskyttere til alle 4 bein på hesten. Alle som vil hoppe må også ha sikkerhetsvest. Vi har noen også til utlån. Dersom hesten din bruker dekken, tar du med det du trenger, men ikke mer. 

 Hestene blir stående på stall og i luftegård hele uken. Der forer vi 4 ganger daglig. Dere tar med fôr og flis, eller kjøper her. (Må bestilles på forhånd).

 

Pris for oppstalling for leir deltagere er:

Døgn uten fôr og flis: 100,-

Døgn med fôr og flis: 250,-

Evt kjøp av kun flis: 120kr /sekk. 

Det er mulig å stå oppstallet her lengre dersom ønskelig.

Under oppholdet er man forpliktet til å følge gjeldense stall regler til en hver tid.

 

 

  

PAKKELISTE:

Stallklær til alle typer vær!

Rideklær og stallsko (lurt med flere skift)

Ridehjelm og sikkerhetsvest om du har!

Ridestøvler el.l annet skotøy med hel. Det er ikke tillatt å ri i joggesko hos oss.

Vanlige inne klær til å ha på Huset.

Tøfler eller varme sokker.

Toalettsaker.

Badetøy og håndklær. (til både dusj og bading så lurt med mer enn bare ett!)

Sovepose og liggeunderlag.

Mobil og lader. (vi ser helst at alle elever har med egen telefon slik at vi enklere når hverandre oss imellom, også på dagen til og fra stallen).

Frokostmat. (kjøkkenet har både kjøleskap, og micro, vannkoker, ovn osv)

 

 

Da gleder vi oss til leir!!

 

Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål. Får dere ikke svar på tlf, send gjerne en sms eller mail, og masing er lov (for foreldre). Dagene mine er ganske travle ;)

 

Mvh May Siri Stene

tlf 95836415

Høstkurs ungdom!

I høstferien, 9-11 oktober vil vi arrangere høstkurs for ungdom dersom vi har nok interesse. Dette er en 3 dagers treningssamling i sprang eller dressur (du velger selv) , og som i tillegg inneholder 3 undervisningstimer i: fôringslære, hovlære og sykdom/sårstell på hest.  Pris for ridetimer og teori kr 1500,-

Ta med egen hest eller lån av oss. Max 10 elever.

Bli med!

Lyst å gå på ridning i høst ? 

Vi tar imot påmeldinger til høstens rideskole fra 1.august!

  • Egen fast hest, som du steller som din egen.
  • Undervisning på ditt nivå, to og to eller i gruppe på max4
  • Ponniskole for de yngste
  • Privatundervisning 
  • Velg selv! Muligheter for å ri flere timer både sprang og dressur.
  • Rideskolestevner og fast helgepass av hest som forrytter.

Rideskolen fylles opp løpende til det er fult!

Mer info under Gamle Snøqudlur`s Rytterskole i margen til venstre!

Vi håper vi ser deg!

.-------------------------------------------

Ridetur på ponni?

Fra neste uke starter vi opp med tur-ridning for yngre barn på de to små ponniene våre. 

Dette er forbeholdt vær, og man må ha klær for å være ute. Man får være med å stelle ponniene, deretter leier vi en tur ut på tur. Vi har hjelm til utlån. 

Dette er en ypperlig måte for små barn å få prøve seg litt frem! 

Stell og tur tar ca en time, og vi avtaler tid ved henvendelse. Aktiviteten er væravhengig.

Pris kr 200,-