Nikky

Nikky er det siste tilskuddet i stallen vår! Hun er en shetlandsponni født i danmark i 2000.

Nikky er meget snill og en riktig kosedame. Hun liker å bli klødd og koset med og har blitt meget glad i å være med de andre sammen med de andre hestene våre.

Hun har tidligere vært en rideskoleponni.

Hera

Hera er en Norsk Varmblods dressurhest født 2006 e. Raoul.

Hera er en stor brun hestedame med kjempestore ører! Hun er veldig glad i oppmerksomhet og liker at det skjer mye rundt seg.

Hera er med på dressurtreninger med May Siri, og skal bli en konkurransehest innen dressur.

 

June`s Almfaks

Almfaks er sønnen til Gjerde june. Han er født i 2005 og er etter Eikåsen Gullfaks.

Almfaks er rødblakk, og er en pen hingst med meget gode bevegelser! Almfaks ble best i sin klasse på uoffisiell utstilling og skal snart på offisiell utstilling for å få avlsgodkjenning.

Almfaks har deltatt på sprangstevner, og er mye ute å reiser på dressurtreninger og sprangtreninger. Almfaks liker å gjøre mange rare ting, mellom annet drar han alle elever rundt på gummihjul som akebrett på ridebanen om sommeren!

Almfaks er en riktig gentlemann, og trenes av May Siri for å bli konkurransehest.

Fabio

Fabio er sønnen til Felina. Han er født i 2005 og er etter Fabian.

Fabio har veldig store bevegelser og har stor ridbarhet. Han er en meget snill gutt, som har masse energi og livsglede. Han er i dag lånt ut på helfor til en av rideskolens elever.

Fabio er bestekompisen til Almfaks.

Nordsveens Gråtass

Gråtass er en gråblakk fjordhestvallak født 2006 e. Lunner Gråen.

Gråtass kom til oss vinteren 2009, og har tross sin unge alder gledet mange elever på terapi-timer. Gråtass er snill som dagen er lang og er en aktiv, nyskjerrig og litt stor Fjordhest. Han er under opptrening og brukes bare litt i rideskolen.

Gråtass er også en kjørehest, og han er veldig glad i alle fjordhestdamene!

Nora

Nora er en fjordhesthoppe etter Rånnar.

Hun kom til oss sommeren 2008, og har på den tiden blitt brukt til mye. Hun har deltatt på knøttecup i feltritt, klubbstevner i sprang og går fast i rideskolen. Nora er en veldig liten fjording på 137cm, men hun er mer spretten enn de fleste og har hoppet hinder på 115cm!!

Felina

Felina er en fjordhest hoppe født 2001 e. Smedsmogråen u. Alfa feliksdotter.

Felina ble kåret som beste fjordhest i fylket som 3 åring, og hadde beste kjøreprøve. Hun har startet både sprang, dressur og kjørekonkurranser, og har gått to-spann i kjøring. Har deltatt på NM for fjordhest.

Felina er mor til Fabio.

Felina brukes i rideskolen og trives aller best foran vognen!

Gjerde june

Gjerde June ( vi kaller henne june) er en rødblakk hoppe født 1995 e. Hitrar u.Gry.

June har flere 1plasser i både sprang og dressurkonkurranser. Har startet knøttecup feltritt 4 ganger og har deltatt på NM for fjordhest.

June er også mor til Almfaks.

June blir kun brukt som reservehest i rideskolen og trenes til vanlig av May siri.

Flere bilder!

Kjekk 6.mai med kostymeridning i rideskolen!

 

Nå gleder vi oss til å lage show likevel! Året 2018 skulle være et pause år fra show, men det lar seg ikke gjøre. gleden blandt elevene er for stor. Derfor sikter vi oss inn på et lite, men morsomt show i år også! Dato kommer snart! 

 

Inspirasjons kurs voksne!

Har du ridd før eller ønsker du å prøve for første gang? Dersom vi får nok interesse ønsker vi å lage et enkelt ridekurs for voksne som går over 4 kvelder fordelt utover våren. Det blir tilpasset rideundervisning, og enkel teori underveis. Så vis du lurer på om dette er noe for deg, eller om du har glemt gamle kunster så er dette midt i blinken! Er du interresert så send oss en mail på stallstene@mail.com! Kurs pris kr 1300,-

Ridetur på ponni?

Fra neste uke starter vi opp med tur-ridning for yngre barn på de to små ponniene våre. 

Dette er forbeholdt vær, og man må ha klær for å være ute. Man får være med å stelle ponniene, deretter leier vi en tur ut på tur. Vi har hjelm til utlån. 

Dette er en ypperlig måte for små barn å få prøve seg litt frem! 

Stell og tur tar ca en time, og vi avtaler tid ved henvendelse. Aktiviteten er væravhengig.

Pris kr 200,-