Velkommen til vår lille store rideskole!

Snøqudlur er den aller første hesten vi hadde, og han er grunnen til at vi i dag driver rideskole! 

GAMLE SNØQUDLUR`S RYTTERSKOLE:

Rideskolen vår er ikke den største, og den er litt annerledes enn en vanlig rideskole:

 • Hos oss får du egen fast hest hele året. 
 • Denne hesten steller du selv, og passer den som din egen hest den/de dagen(e) du er i stallen. Det betyr at du både saler på, rir, gjør stallarbeid, pusser utstyr og ordner til det hesten din trenger hver gang du er i stallen. 
 • Alt dette får du opplæring i, slik at du en dag kan ha din egen hest!
 • Dermed får du også mye mer stalltid enn bare din egen ridetid.
 • Rideundervisningen går to og to eller i grupper på intill 4 elever, og undervisningen går etter nivå, ikke alder.
 • Elevene møter hovedsaklig etter skoletid, og vi samordner kjøring. 
 • Vi har dressur og sprangtimer hver uke, og man kan også ri mer enn en time i uken!
 • I tillegg har vi egen ponniskole og knøttegruppe for de minste.
 • Privatundervisning for voksne med egen hest.
 • Fôrvert ordning i helgene.
 • Rideskolestevner og Cup!

Du rir fast en dag hele skoleåret, med fri når det er skolefri. Dersom du ønsker det er det også muligheter å sette seg opp på flere dager, siden vi underviser etter nivå. Vi har hovedsaklig dressur mandag og tirsdag, sprang onsdag og fredag og nybegynner og dressur torsdag. men dette varierer vi underveis. Rideskolen inneholder også opplæring i generell hestestell, stallarbeid, konkurransereglement, rideteori, ridedemonstrasjoner, kjøring, voltige og feltritt. Målet er å skape flinke elever med god kompetanse for å kunne drive med dette i fremtiden!

Rideskolen koster kr 250,-/ gang. Dette inkluderer hest, undervisning og oppfølging i stall den tiden du har stalltid. (normalt ca kr 4400,- aug-des / ca 5100,- jan-juni)

Rideskolen er bindende for et halv år om gangen, Alle elever er automatisk med videre etter jul dersom ikke avmelding for vårhalvåret sendes på mail innen 15.des. Vi tar inn nye elever fra 1.januar på det som evt blir ledig.

Rideskolen betales i sin helhet FØR oppstart. 

Eller:

For elever som ønsker å ri flere timer i uken, eller andre som ønsker det fakturerer vi pr mnd. 

Man betaler da inn 1000,-kr FØR oppstart, og deretter får man en faktura pr måned på restbeløpet. Merk at månedsbetalingen da er totalbeløpet delt på antall måneder, slik at det blir et fast beløp, og ikke et beløp som vil variere med timetall etter ferier osv. (Untak for elever som rir flere faste timer pr uke.)

Husk å merk med faktura nummer! (Månedsbetaling koster kr 100,- ekstra pr halvår.)

Vi anbefaler alle å kjøpe egen hjelm og sikkerhetsvest, men vi har til utlån om noen trenger dette. Ridebukse og ridesko er ingen krav, men alle må ha en liten hel på skotøyet som blir brukt. 

Ponniskolen koster kr 200,-/gang og varer ca en time. Denne har aldersgrense på 5- 7år. Samme betalings betingelser som for Rideskolen.

Å drive rideskole er et levebrød for oss. Derfor gis det desverre ikke refusjon på timer hvor man ikke kan møter. Kun refusjon eller ny dersom timen skulle avlyses av oss.

Rideskolen går mandag-fredag, og vi har en elev plass pr hest hver dag, dvs max 8 elever hver dag! Så her er det trangt om plassen!

Blir det fult setter vi opp en ekstra nybegynner gruppe på kveldstid. Ponniskolen har totalt plass til 8 elever, fordelt på 2 og 2, denne går tirsdag og torsdag ettermiddag.

FOR PÅMELDING: 

SEND MAIL TIL: stallstene@mail.com

Oppgi følgende info: Navn, alder og erfaring på eleven. Kontakt info foresatte, mail adresse og evt ønske om månedsbetaling.

 

Jeg gleder meg til å se deg!

Hilsen May Siri: 

 

 

Det var en gang i 2008... at May Siri hadde en idè.. Barn og unge skulle ha en plass å holde til, å hesten et sted å bo.. Innovasjon Norge trodde på idèen og nå står det her, på lille vakre Hildrestranda!

Idrettsglede, dyreglede og kunnskap. Målet er: å bli best på hest og trivsel! Vil du være med oss?? Ta en titt her da vel!

Rideskole

Vi har rideskole for store og små!

og i 2012 flyttet vi inn i ny stall og ridehall:

lys og fin ridehall

 

Hos oss kan du drive aktiv konkurranseridning, være med på sommershow eller bare nyte livet:

May Siri og hingsten Almfaks

sommershow 2014

badestranda på Risneset

 

Hos oss kan hesten din få nye sko:sko

Vi har alternativ skoledag for grunnskoleelever, handicapridning og er godkjendt lærebedrift! Vi tar imot praktikanter og lærlinger.

 

"Det blir ikke gull om man ikke tror man kan!"

 

 

Vi ses!

Hest er best!

 

Sommershow!