Bursdagsfeiring hos oss??

 

Lyst på et nytt og spennende bursdags-selskap?

Nå kan du bestille bursdagsfeiring i stallen hos oss:

Vi stiller med hest og personell, pynter og organiserer aktiviteter. Du kan velge litt selv etter ønske. eks: Ridning, kjøring med hest å vogn, skattejakt, rebusløp, hinderløype med og uten hest. Fortell oss litt om selskapet, så ordner vi en dag ungene sent glemmer!

Du tar med det dere selv vil ha av mat å drikke. Vi har komplett kjøkken i stallen, med komfyr og kjøleskap. Ta med engangs dekketøy.

Selskapene arrangeres de lørdags formiddagene vi har ledig. Varighet 2 timer. 

Max antall av hensyn til hestene er 15 barn.

Pris: 200kr/barn. 

 Bestill i god tid!

 

 

Kjekk 6.mai med kostymeridning i rideskolen!

 

Nå gleder vi oss til å lage show likevel! Året 2018 skulle være et pause år fra show, men det lar seg ikke gjøre. gleden blandt elevene er for stor. Derfor sikter vi oss inn på et lite, men morsomt show i år også! Dato kommer snart! 

 

Inspirasjons kurs voksne!

Har du ridd før eller ønsker du å prøve for første gang? Dersom vi får nok interesse ønsker vi å lage et enkelt ridekurs for voksne som går over 4 kvelder fordelt utover våren. Det blir tilpasset rideundervisning, og enkel teori underveis. Så vis du lurer på om dette er noe for deg, eller om du har glemt gamle kunster så er dette midt i blinken! Er du interresert så send oss en mail på stallstene@mail.com! Kurs pris kr 1300,-

Ridetur på ponni?

Fra neste uke starter vi opp med tur-ridning for yngre barn på de to små ponniene våre. 

Dette er forbeholdt vær, og man må ha klær for å være ute. Man får være med å stelle ponniene, deretter leier vi en tur ut på tur. Vi har hjelm til utlån. 

Dette er en ypperlig måte for små barn å få prøve seg litt frem! 

Stell og tur tar ca en time, og vi avtaler tid ved henvendelse. Aktiviteten er væravhengig.

Pris kr 200,-